Понеділок, 25 липня 2022 10:48

Розпочалося серійне виробництво електровантажівки Mercedes-Benz eEconic

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Німеччині на заводі у Верті стартує серійне виробництво вантажівки з акумуляторною батареєю Mercedes-Benz eEconic.

Перша машина надійде до данської компанії з утилізації відходів Urbaser A/S.

Mercedes-Benz eEconic – це друга вантажівка із серії Special Trucks, яка зійшла з конвеєра після початку серійного виробництва eActros.

Слід зазначити, що обидві машини ґрунтуються на єдиній архітектурі. Однак, на відміну від свого попередника, нова машина призначена для роботи у міських умовах.

Модель eEconic була розроблена спільно з клієнтами, і після серії інтенсивних випробувань з травня 2022 року була спрямована для проходження практичних випробувань.

Електровантажівка eEconic вироблятиметься на існуючій складальній лінії спеціальних вантажівок Mercedes-Benz паралельно та з вантажівками, які оснащуються двигунами внутрішнього згоряння.

Ключові технічні характеристики eEconic багато в чому ідентичні до характеристик моделі eActros.

Система eEconic для збору відходів дозволяє перекрити переважну більшість типових маршрутів за одну зміну без проміжних зарядок. Електрична трансмісія дозволяє реалізувати рівну підлогу в кабіні, що полегшує переміщення по кабіні і це особливо зручно, коли водій хоче вийти з автомобіля через відкидні двері з боку пасажира.

Ще однією перевагою обладнання нової вантажівки є панорамне скління. Лобове скло з покриттям та обігрівом Thermocontrol запобігає запотіванню скла за всіх типів погодних умов, тим самим покращуючи огляд дороги навколо автомобіля.

Екрановане покриття запобігає нагріванню всередині кабіни в спеку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в стандартній комплектації eEconic оснащений системою Sideguard Assist S1R та системою допомоги при екстреному гальмуванні Active Brake Assist 5-го покоління.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: