Автобуси

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, столичний підрозділ ДСНС отримав від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) різну спеціалізовану техніку та обладнання.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, комунальний парк української столиці корабелів збагатився ще на сім автобусів міського виконання, які виділив магістрат Праги.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія MAN Truck & Bus уперше серед виробників пропонує для нових міжміських та туристичних автобусів інтелектуальну систему…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у системі Prozorro з'явився тендер на закупівлю 10 нових автобусів для Кропивницького.
Четвер, 11 липня 2024 11:36

Які автобуси купували у червні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, експерти Інституту досліджень авторинку проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у червні 2024 року.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, днями у німецькому місті Ессені відбулося нагородження переможців престижного конкурсу у галузі дизайну Red Dot Award.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці IAA Transportation 2024 у Ганновері на стенді компанії Daimler Buses відбулася прем’єра туристичного автобуса Mercedes-Benz…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, два великих українських міста зараз отримують відносно великі партії вживаних трамваїв, придбаних або отриманих безкоштовно у Німеччині.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тендер на закупівлю автобусів для Миколаєва за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) виграв турецький виробник -…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на нещодавній виставці автобусів Busworld Turkey 2024 компанія ABB представила інноваційний пакет із електродвигуна та інвертора.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, відтепер туристичні автобуси Scania Touring можна замовити і з двигуном, який працює на зрідженому чи стиснутому газі,…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за національною збірною України з футболу закріпили новенький автобус Mercedes-Benz Tourismo.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автобус Torsus Praetorian, створений для бездоріжжя, отримав повний привід і великі позашляхові шини.

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: