Автобуси

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у столичному МВЦ вітчизняний виробник пасажирського транспорту ТОВ «Політехносервіс» з Броварів продемонстрував останню версію тролейбуса з автономною…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, незабаром трамвайний парк столиці України поповниться новими трамваями, але у невеликій кількості - 5 одиниць.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Господарський суд припинив ліквідацію Львівського автобусного заводу.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, експерти Інституту досліджень авторинку проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у вересні 2024 року.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, найпрестижніша міжнародна виставка у сфері транспорту, зокрема залізничного і трамвайного, відбулася у Берліні - InnoTrans 2024.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до України продовжують надходити міські автобуси, передані як гуманітарна допомога різними закордонними партнерами.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на один з митних терміналів в Україні вже привезли перші два трамваї, які передають у Львів з…
П'ятниця, 04 жовтня 2024 12:03

Одеса отримала 10 автобусів Mercedes-Benz

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до Одеси надійшли всі 10 автобусів, які раніше обіцяв надати Стамбул у якості гуманітарної допомоги.
П'ятниця, 27 вересня 2024 11:04

Чернігів отримав партію автобусів MAN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, швейцарське місто Санкт-Галлен передало у Чернігів 9 вживаних автобусів особливо великої місткості.
Понеділок, 23 вересня 2024 11:05

Львів отримає трамваї зі Швейцарії

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Львів в умовах війни активно працює над модернізацією свого громадського транспорту.
П'ятниця, 20 вересня 2024 10:58

Луцьк придбає 30 нових тролейбусів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, міська влада Луцька сподівається отримати перші нові тролейбуси за європейським кредитом у 2025 році.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у рамках виставки IAA Transportation 2024 у Ганновері було оголошено престижний титул Bus of the Year 2025…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, чеська компанія Škoda Group офіційно представила найбільший та найдовший у світі трамвай - 60-метровий Škoda ForCity Smart…

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: