Військова техніка

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українське військо до кінця цього літа отримає 14 основних бойових танків Leopard 2A4, які були закуплені Нідерландами…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, впродовж першої половини 2024 року Міноборони України кодифікувало та допустило до експлуатації у Збройних силах України понад…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Міноборони України кодифікувало медичний бронеавтомобіль вітчизняного виробництва «Козак-5МЕД».
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бригаду Нацгвардії «АЗОВ» озброїли модернізованими українськими бойовими машинами піхоти БМП-1ТС.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українську протиповітряну оборону посилять 10 комплексних апаратних зв’язку від благодійників та 50 позашляховиків.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, уряд Австралії виділить Україні найбільший з моменту вторгнення Росії пакет військової допомоги.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Велика Британія анонсувала новий пакет військової допомоги до якого увійдуть ракети, артилерійські установки AS-90, бойові катери та…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українські військові 5 командних пунктів управління БпЛА від Фонду «Повернись живим» та групи компаній VIDI.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Українська бронетехніка» передала Національній гвардії України першу партію нових броньованих автомобілів «Новатор-2».
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, український виробник бронетехніки НВО «Практика» вперше представив свій легкий тактичний бронеавтомобіль «Джура».
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Міноборони України допустило до експлуатації у військах італійські бронетранспортери Puma.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, медики ГУР днями отримали гусеничну амфібію, заброньовану за класом B7 українськими фахівцями.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, General Dynamics European Land Systems виступив із пропозицією до уряду Іспанії виготовити до 50 БМП ASCOD протягом…

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: