Військова техніка

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Австралія передасть Україні бронетехніку в межах нового пакета військової допомоги.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, парк техніки 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» Національної гвардії України поповнився вітчизняними бронемашинами «Новатор-2».
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Збройні Сили отримали на озброєння перші легкі тактичні бронеавтомобілі «Джура» українського виробництва.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Otokar виграла тендер в Румунії на постачання 1059 легких броньованих тактичних машин 4×4 загальною вартістю 934…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Україна вперше продемонструвала іноземним партнерам дослідний зразок причіпної артилерійської установки «Богдана».
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Іспанії підтвердили постачання Збройним силам України бронеавтомобілів VAMTAC.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за місяць Україна виробляє до 20 самохідних колісних артилерійських установок «Богдана».
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, українську 47 інженерну бригаду оснастили потужною машиною розмінування ScanJack 3500, яку передала Швеція.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вітчизняна компанія «НІКО СпецАвто» планує до кінця 2024 року випустити перші три десятки армійських броньованих пікапів.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, канадський виробник бронетехніки Roshel розробляє нову недорогу і легку бронемашину для задоволення зростаючого попиту на тактичні машини.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Україна невдовзі може отримати списані австралійські танки Abrams: відповідний план Канберра опрацьовує з Вашингтоном.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, уряд Німеччини надав Україні новий великий пакет військової допомоги.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Міністерство оборони України назвало кількість бойових машин сімейства CVR(T), які передасть Латвія.

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: