Вантажівки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Mercedes-Benz Special Trucks провела успішні випробування всюдихода Unimog U430 із двигуном внутрішнього згоряння на водні.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, комунальна техніка вітчизняного виробництва продовжує мати попит.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, невдовзі в Україні розпочнуться продажі нового Peugeot Expert.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Альфатекс» виготовила автопідйомник SOCAGE А314 на шасі IVECO 35C14 для клієнта у Львівській області.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка працює під брендом Polycar нещодавно завершила роботу над новим замовленням.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» виконав перший етап відвантаження замовлення автогідропідіймачів для запорізьких енергетиків.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бренд Citroen виконав масштабне замовлення для компанії Укртелеком, що включало в себе 235 мінівенів Berlingo та 55…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, благодійники з MK Foundation передали українським розвідникам партію фургонів Volkswagen.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, провідний будівник транспортних магістралей в Україні, ГК «Автострада», замовив та отримав партію спецавтомобілів на базі RENAULT TRUCKS…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Lannutti Group, яка керує парком із більш ніж 2500 машин, підписала замовлення на 1500 вантажівок Volvo FH…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія DAF Trucks розширює програму Plug and Play, спрямовану на оптимізацію процесу замовлення та встановлення кузовних надбудов.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий Opel Vivaro та унікальний Opel Vivaro Crew Cab невдовзі з’являться в Україні.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Спец-Ком-Сервіс», що працює під брендом Polycar завершила роботу над черговим замовленням.

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: