Вантажівки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завод «Альфатекс» відвантажив до Хмельницької області сміттєвоз з боковим завантаженням АТ-4022.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у енергетиків на півночі України поповнення - 7 нових автовишок COMET 18 | 2 | 6.5 (7.5)…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за сприяння компанії «Автомагістраль-Південь» українським захисникам були передані повнопривідні автомобілі IVECO.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Freightliner, підрозділ Daimler Truck North America, анонсувала магістральні тягачі Cascadia п'ятого покоління.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на міжнародній спеціалізованій виставці «КомунТех 2024» у Києві можна було побачити різні автогідропідйомники.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, мюнхенський виробник комерційного транспорту різних розмірних груп продав перший акумуляторний магістральний тягач MAN eTGX.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, відбулася урочиста передача агропромисловій групі «Альфа Капітал» 35 тягачів нової генерації SCANIA SUPER.
Четвер, 17 жовтня 2024 13:44

У Києві показали цікаве шасі DАYUN

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Кременчуцький завод «Альфатекс» представив на виставці «КомунТех-2024» потужне шасі DAYUN CGC1331, зібране на власному складальному виробництві.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, розвізні фургони Volkswagen Crafter можна адаптувати для різних цілей.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перша партія 24-метрових автогідропідіймачів на базі JAC N721S-N90 відправилась до свого замовника.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, анонсовано старт продажів однооб'ємника Chevrolet Express Max: утилітарного фургона з довгою базою і високим дахом.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, моделі Renault Trucks T, T High, C і K розроблені з акцентом на оптимізацію енергетичної ефективності, безпеки…
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завершено виробництво партії автомобілів з ізотермічним фургоном на базі Renault.

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: