Субота, 30 жовтня 2021 12:45

Представили туристичну версію Mercedes-Benz Citan

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий компактвен Mercedes-Benz Citan отримав нову версію для кемпінгу.

Перетворити автомобіль на двомісний намет можна за кілька хвилин. Розробкою спеціального тенту для компактвена займалася швейцарська компанія Sortimo.

Він встановлюється на дах Citan лише за кілька хвилин і має розміри 2400 x 1400 мм. Цього достатньо, щоб забезпечити спальне місце для двох дорослих туристів.

Тент виконаний з водонепроникного матеріалу та має два вікна, захищених антимоскітною сіткою. Забратися в тент можна за допомогою алюмінієвих сходів, а праворуч від Citan виставляється спеціальний навіс.

У портфоліо Mercedes-Benz є й інші варіанти переробки Citan. Любителі активного відпочинку можуть переобладнати автомобіль на повноцінний кемпервен.

Для цього німецька компанія VanEssa пропонує штатний пакет оснащення задньої частини салону машини висувною раковиною, електричною плиткою, відсіками для зберігання посуду та холодильником.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, згори на 60-кілограмовий кухонний модуль укладено двоспальний матрац розміром 1890 x 1150 мм.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна, завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: