Понеділок, 01 листопада 2021 12:35

Представили ще одного конкурента електричного пікапа Tesla

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гонконзька компанія у сфері відновлюваних та екологічно чистих джерел енергії SPI Energy представила електричний пікап EF1-T під суббрендом Edison Future.

Він розроблений спільно з італійською компанією Icona Design Group. Поки прем'єра відбулася лише в онлайн-режимі, а помилуватися EF1-T наживо можна буде 19 листопада в Лос-Анджелесі.

Завдяки рубаним формам кузова та сірому кольору Edison Future EF1-T нагадує інший амбітний проект у цій сфері – Tesla Cybertruck.

Його представили ще у листопаді 2019 року, проте прем'єра серійної версії Cybertruck відбудеться не раніше кінця 2022-го, а його масове складання розпочнеться лише у другій половині 2023-го.

Поки що SPI Energy публікує не всі характеристики. Буде три версії пікапа: Standart (один мотор, розгін 0-100 км/год за 6,5 секунди), Premium (два мотори, розгін 0-100 км/год за 4,5 секунди) і Super (два або три мотори, розгін 0-100 км/год за 3,9 секунди).

Передбачається, що потужність молодшого варіанту становитиме 475 к.с., а старшого – 816 к.с. Про батареї ще немає даних. На даху встановлені сонячні батареї. Їхню площу можна збільшити за рахунок кунга.

Також анонсовано появу комерційної версії — з великим вантажним відсіком та задніми зсувними дверима. На комп'ютерних рендерах інтер'єру помітні 17,5-дюймовий дисплей медіасистеми, проекційний екран та ящики для інструментів, вбудовані у двері.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Edison Future планує приймати замовлення за кілька місяців. Ціни та термін початку виробництва поки що тримаються в секреті.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: