П'ятниця, 29 жовтня 2021 14:27

Stellantis анонсував нові Fiat Scudo та Ulysse

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у Stellantis повідомили про вихід на ринок нового малотоннажника Fiat Scudo і мінівена Fiat Ulysse та розкрили деякі технічні подробиці.

Обидві моделі вийдуть на ринок як з двигуном внутрішнього згоряння, так і повністю електричної версії. На вибір будуть доступні три варіанти довжини кузова: Van, Combi та Cab. Залежно від призначення автомобіль може мати від шести до дев'яти посадкових місць.

Нові Scudo та Ulysse будуть побудовані на модульній платформі PSA EMP2. Вона ж використовується в конструкції нинішніх Peugeot Expert та Traveller, Citroen Jumpy та Spacetourer, а також Opel Vivaro та Zafira Life.

Судячи з офіційних зображень, найбільше новий Ulysse буде схожий саме на Spacetourer: оптика і форма бампера практично ідентичні, а колісні диски у двох автомобілів ті самі.

Виробництво нових «фіатів» налагодять на заводі Stellantis Hordain неподалік Валансьєнна. Там же збиралися машини попереднього покоління, Ulysse до 2010 року, а Scudo – до 2016.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, замовлення на новий Scudo розпочнуть приймати наприкінці цього року, а ринковий дебют пасажирського Ulysse заплановано на перший квартал 2022 року.

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: