Понеділок, 04 жовтня 2021 09:48

Mercedes-Benz eActros проходить випробування в горах

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електрична вантажівка Mercedes-Benz eActros проходить тестування підвищеної складності у гірській місцевості

Виробництво електричних вантажівок Mercedes-Benz eActros на заводі в німецькому Верте має стартувати вже наприкінці жовтня цього року. Проте в компанії продовжують тестувати ці машини за найрізноманітніших умов.

Нещодавно пара бортових eActros пройшла випробування в гірській місцевості Південного Тіролю в італійській провінції Больцано.

Обидва вантажівки були завантажені до маси 27 тонн. З баластом вони їздили вгору і вниз по місцевих серпантинах.

Максимальною висотою, на яку піднімалися електричні Mercedes-Benz eActros, стала позначка 2750 метрів біля льодовика Каунерталь. Всього ж за свій пробіг машини умовно «піднялися» на 54 тисячі метрів.

Все це чудово навантажило електропривід, а також дало змогу перевірити роботу системи рекуперації енергії на спусках - в неї навіть були внесені невеликі зміни.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у підсумку ж випробування визнані успішними - і виявилося, що eActros відмінно підходить також і для роботи в горах.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: