Субота, 02 жовтня 2021 12:37

В Великій Британії представили нову масову електровантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, піонер виробництва електроавтомобілів Тевва продемонстрував новий Tevva Truck - британську 7,5-тонну електровантажівку, призначену для масового виробництва.

Новинка пропонує запас ходу до 250 км на акумуляторних автомобілях або до 500 км із залученням водневих паливних елементів. Вантажівка Tevva може перевозити до 16 європалет, маючи вантажопідйомність понад 2 тонни за повної маси автомобіля 7,5 тонн.

Tevva Truck пропонує унікальну технологію розширення асортименту за допомогою рішення REX, доступного для поставки в 2023 році. Його компактні водневі паливні елементи перезаряджають акумулятор на ходу, дозволяючи Tevva Truck з інтегрованою технологією REX працювати довше. робочі цикли із вищим навантаженням.

Майбутні технічні розробки, які вже проходять випробування, дозволять повністю зарядити Tevva Truck лише за одну годину, що полегшить роботу в дві зміни та допоможе знизити загальну вартість володіння.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, очікується, що підприємство Tevva London почне виробляти 3000 вантажівок на рік до 2023 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: