Вівторок, 11 травня 2021 10:52

Представили електричний компактвен Mercedes-Benz EQT Concept

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нова модель сімейства EQ дебютує в передсерійному статусі

Підрозділ Mercedes-Benz Vans представив електричний компактвен EQT Concept. Новинка передбачає дебют легких комерційних «Мерседесів» наступного покоління: утилітарна паливна версія буде називатися Citan, пасажирська модифікація з ДВС - T-Class.

В передній частині серійної моделі повинна з'явитися інтерпретація закритої панелі Mercedes-Benz EQ - фари і штучна решітка радіатора в одну чорну панель, а в задній - світлодіодна смуга на всю ширину.

В салоні знаходиться 7-дюймовий інформаційно-розважальний сенсорний екран з інформаційно-розважальною системою Mercedes MBUX, аналогові шкали приладів розділені невеликим цифровим екраном та інше фірмове оснащення.

Інформаційно-розважальний екран MBUX включає в себе голосового помічника німецького бренду Hey Mercedes, а також функції на основі штучного інтелекту та додаток EQ, що використовується для надання інформації про споживання енергії.

Сидіння обтягнуті білою шкірою наппа, що нагадує концептуальні моделі, в той час як багатофункціональне рульове колесо з трьома шпицями розташоване перед водієм.

Панорамний люк на даху забезпечує світло над пасажирами, а елементи зовнішнього підсвічування розташовані біля дверей, навколо центральної консолі і в просторі для ніг.

Габарити Concept EQT становлять 4945 мм у довжину, 1 863 мм в ширину і 1826 мм у висоту.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, особливості моделі, орієнтовані на практичність, включають подвійні розсувні двері, місце для трьох дитячих сидінь в другому ряду і третій ряд сидінь, які можна скласти або повністю зняти.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: