Понеділок, 10 травня 2021 14:07

Вітчизняний виробник виготовив партію бортових авто на шасі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» передав для компанії «Соллі-Плюс» три нові вантажні бортові автомобілі IVECO Eurocargo ML 140E25

IVECO Eurocargo ML 140E25 - бортовий автомобіль на шасі IVECO Eurocargo ML 140E25/ P-E5 з висотою борту 800 мм. Кузов металевий прямобортний з відкидними заднім і бічними бортами. Можлива комплектація з тентом та крано-маніпуляторною установкою (або іншими підйомними механізмами).

Споряджена маса нових вантажівок становить 6 т, а максимальна вантажопідйомність – 8 т.

Задні і бічні стійки кузова легкознімні. Завдяки цьому зручніше завантажувати на автомобіль IVECO Eurocargo ML 140E25 навантажувачем габаритні вантажі.

Тут передбачена бортова платформа каркасно-зварної конструкції з встановленими на ній знімними відкидними алюмінієвими бортами висотою 800 мм, по дві стулки на борт і легкознімними центральними стійками.

Підлога платформи виконується з рифленого сталевого листа з такелажними вушками (6 шт.), розташованими під рівнем підлоги. Перед фарбуванням відкидних бортів двухкомпонентною поліуретан-акриловою емаллю було здійснено дрібоструменеве чищення металу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, як завжди, при виробництві спецтехніки на Заводі спецтехніки «Техкомплект» не обійшлося без нововведень: для виготовлення цієї партії автомобілів на всіх стиках бортової платформи застосований спеціальний герметик, який дозволяє уникнути появи корозії на поверхні платформи.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: