Субота, 04 грудня 2021 12:14

Представили оновлену версію Mercedes-Benz eVito

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електричний фургон Mercedes-Benz eVito отримає комплексне оновлення електричної трансмісії та нову батарею більшої ємності

Слідом за пасажирським Mercedes-Benz eVito Tourer, повністю електричний панельний фургон eVito отримав комплексне оновлення електричної трансмісії та нову батарею корисною ємністю 60 кВтг, що забезпечує діапазон ходу 242-314 кілометрів.

Новий Mercedes-Benz eVito багато в чому відрізняється від свого попередника, але водночас зберігає найефективніші функції акумуляторно-електричного панельного фургона.

Під передньою частиною, як і раніше, знаходиться електрична трансмісія, яка приводить в рух передні колеса з максимальною потужністю 85 кВт.

Фургон Mercedes-Benz eVito оснащений зарядним пристроєм змінного струму з водяним охолодженням і максимальною зарядною ємністю 11 кВт. Це означає, що він підготовлений для заряджання змінним струмом (AC), наприклад, на комерційних об'єктах, у складах або громадських зарядних станціях.

Нова модель заряджається через роз'єм для заряджання CCS у передньому лівому бампері. Це також уможливлює швидку зарядку за допомогою постійного струму (DC).

Завдяки стандартній зарядній потужності максимум 50 кВт або опціональній потужності максимум 80 кВт3, eVito можна зарядити від 10 до 80% на станції швидкого заряджання постійного струму приблизно за 50 або 35 хвилин. Акумулятор із корисною ємністю 60 кВтг забезпечує дальність поїздки 242–314 кілометрів (WLTP).

У новій моделі панельного фургона eVito також пропонуються різні рівні рекуперації для зарядки акумулятора під час руху за допомогою інтелектуальної стратегії управління. За потреби водій може змінювати потужність рекуперації за допомогою підрульових перемикачів.

Особливо ефективний та комфортний стиль водіння пропонує ступінь рекуперації DAUTO, де згідно з принципом «передбачливе керування та економія енергії», інформація від помічників з безпеки об'єднується в мережу, а сила відновлення адаптується до ситуації і в реальному часі.

Крім того, три програми руху допомагають клієнту обирати поміж максимальним комфортом та максимальним запасом ходу індивідуально та одним натисканням кнопки під час водіння.

Електричний фургон eVito повною масою 3200 кг має максимальну вантажопідйомність 888 кг стандартної версії, довжиною 5140 мм та 853 кг довжиною 5370 мм. Завдяки розташуванню акумулятора під підлогою автомобіля внутрішня частина стає повністю доступною, що дозволяє мати eVito до 6,6 кубометрів вантажного простору.

Електродвигун забезпечує пікову потужність 85 кВт (116 к.с.), робочу потужність 70 кВт (95 к.с.), максимальний крутний момент 360 Нм і максимальну швидкість 80 км/год (100 або 120 км/год опція).

Новий панельний фургон eVito, аналогічної моделі eVito Tourer, вже включає безліч привабливих серійних функцій, таких як 17-дюймові колеса, сидіння з підігрівом для водія, багатофункціональне рульове колесо з дорожнім комп'ютером або зарядка постійним струмом потужністю до 50 кВт.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, численні системи безпеки та допомоги, такі як Active Brake Assist, Attention Assist та Headlight Assist, також входять до стандартної комплектації.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових комерційних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: