Четвер, 04 листопада 2021 13:49

Mercedes-Benz представив вантажівку для найскладніших умов роботи

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Mercedes-Benz do Brasil представила вантажну модель Arocs 8х4, спеціально адаптовану для місцевого ринку.

І без того міцна конструкція була додатково посилена. Так, машина отримала позашляхові шини OTR на надміцних, 5-тонних дисках. Технічно допустима вантажопідйомність шасі зросла до 58 т, а тягове зусилля тепер досягає 150 т.

Ця модель отримала додаткові гнучкі підніжки, які не бояться контакту з перешкодами. Бак для AdBlue виконаний з надміцного пластику.

Машина призначена, перш за все, для роботи із самоскидними кузовами – об’ємом від 20 до 24 кубометрів. На фото модель зображена із платформою бразильського виробництва Rossetti.

Щодо КП, то тут використовуються більш широкі передачі, що підвищило її довговічність. Водій може обрати різні режими керування: Economy для економії палива, а також позашляховий Power Off-Road.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Бразилії Mercedes-Benz Arocs 8х4 справив справжню сенсацію серед вантажівок для будівельного сегменту — на сьогодні продано вже понад 200 машин. Перші поставки клієнтам заплановані до кінця року.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: