П'ятниця, 27 серпня 2021 10:09

Mercedes-Benz представив нове покоління фургона Citan

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий компактний фургон Mercedes-Benz Citan з'явиться в Європі вже цієї осені.

Довжина автомобіля складе 4498 мм. У Mercedes-Benz повідомляють, що автомобіль займе «молодше» місце в лінійці венів компанії, яка також представлена ​​моделями Vito і Sprinter.

На європейському ринку автомобілі будуть пропонуватися в трьох дизельних версіях потужністю 75, 95 або 116 к. с. Також будуть доступні дві бензинових версії потужністю 102 і 131 к. с.

В базі Citan буде оснащуватися шестиступінчастою «механікою», проте для топових дизельних і бензинових версій буде також доступний семиступінчастий «робот» з двома зчепленнями.

Висота порога багажного відсіку становить 59 сантиметрів, а асиметричні задні двері можна відчинити на 180 градусів або зафіксувати під кутом 90 градусів для зручності навантаження.

Автомобіль пропонуватиметься в версіях з двома зсувними дверима як у вигляді суцільнометалевого фургона, так і в повністю заскленому варіанті. В майбутньому планується поява комплектації з подовженою колісною базою, а також частково заскленої версії Citan Mixto.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у другій половині 2022 року також ще планується запуск повністю електричного eCitan з запасом ходу 285 кілометрів.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: