Четвер, 26 серпня 2021 10:56

Представили автодім на базі нового Renault Trafic SpaceClass

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на автосалоні в Дюссельдорфі Renault представила абсолютно новий автодім SpaceNomad, побудований бодібілдером Rimor (Trigano group) на базі нового Trafic SpaceClass.

Доступний у продажу з початку 2022 року новий автодім Trafic SpaceNomad пропонується в двох варіантах довжини, в 4- і 5-місній версіях, з широким вибором двигунів потужністю від 110 до 170 к.с. з механічною коробкою передач або з автоматом для двигунів потужністю 150 і 170 к.с.

Новий Renault Trafic SpaceNomad може мати до п'яти посадочних місць. Спереду він отримав два окремих сидіння, які повертаються всередину, створюючи просторий і затишний житловий простір. Ззаду фургон доступний в двох конфігураціях, перша з яких з фіксованою двомісною лавою, а друга з розсувною тримісною.

Тут два ліжка, на яких можуть розміститися чотири людини. Одне з ліжок з відкидною кришкою має розмір 120 х 200 см, а друге перетворюється з задньої лави в ложе, розміром 124 х 188 см.

У салоні присутня повністю обладнана кухня для приготування їжі взимку або влітку, що включає поєднану з раковиною з вбудованим краном велику плиту, 49-літровий холодильник і окремий стіл для внутрішнього або зовнішнього використання, який може зберігатися в багажнику.

Вдень і вночі Trafic SpaceNomad захищає зовні своїх мешканців від негоди завдяки тенту розміром 220 см х 235 см і 100% світлодіодному освітленню з 12 освітлювальних приладів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, кабіна ізольована, освітлена, опалюється (2000 Вт) і обладнана шторкою. Для того, щоб помитися, на вулиці присутній душ на відкритому повітрі, щоб освіжитися в будь-який час.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: