Понеділок, 15 березня 2021 09:18

Представили ексклюзивний чорний самоскид Mercedes Arocs

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нещодавно в парку англійської компанії H & C Haulage, перевізника гірської породи, з'явився Mercedes Arocs в ексклюзивному виконанні.

Новинка отримала червоні решітки на фарах в дзеркалах заднього огляду, червоне окантовання передньої решітки на кабіні разом із яскравими світлодіодами. Над кабіною розташована додаткова світлодіодна люстра.

При цьому сама кабіна, кузов, колеса і навіть рама пофарбовані в чорний колір. На бічних гранях кабіни розмістилися зображення мавп, а сам вантажівка отримав власне ім'я Muck Monkey Truck.

В кабіні - шкіряні крісла з червоною стрічкою, холодильник і додатковий обігрівач. Технічно супер-Arocs не змінився - він оснащений 12,8-літровим шестициліндровим двигуном потужністю 476 к.с.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цікаво, що незважаючи на таку яскраву зовнішність, самоскид працюватиме на дорогах південно-західної Англії нарівні зі звичайними Arocs, з яких в основному і складається парк перевізника.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: