Субота, 13 березня 2021 11:16

Представили новий аграрний автопоїзд Tatra

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на замовлення компанії PARMA servis була створена агровантажівка Tatra з кузовом Fliegl.

В результаті вийшов цілий автопоїзд, здатний перевозити сільськогосподарські вантажі в обсязі 60 кубометрів.

4-вісний автомобіль Tatra Phoenix Euro 6 з приводом 8х6 і системою осей 1 + 3, обладнаний двома керованими осями для поліпшення маневреності, і зменшення радіусу повороту. Шасі оснащене короткою кабіною DAF CF, двигуном PACCAR MX-13 з максимальною потужністю 390 кВт/530 к. с., і 16-ступінчастою механічною коробкою передач.

Загальна вага транспортного засобу становить 36 тонн. У 25-кубовому причепі можна перевозити вантажі з вагою до 14 тонн, при тому, що допустима повна маса не повинна перевищувати 20 тонн.

У автомобіля використовується змінний кузов Fliegl ASA 6800, який має геометричний обсяг 34,5 м3 і дозволяє перевозити будь-яку агропродукцію. Замінником для надбудови може служити інший варіант - розкидач Fliegl V2 PROFI. Цей кузов використовується для розкидання гною на полях. Привід розкидачі організований від приводного вала, встановленого в задній частині шасі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, таким чином, шасі Tatra з причепом дають дуже цікаву комбінацію із загальним обсягом приблизно 60 м3. При цьому хитке подовжене дишло дозволяє встановлювати причіп поруч з автомобілем і тим самим здійснювати розвантаження обох кузовів паралельно.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: