Четвер, 27 червня 2024 12:23

Mercedes-Benz розширив лінійку компактних фургонів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Mercedes-Benz виводить на ринок компактні розвізні моделі EQT та eCitan Tourer у довгообазному (+38 см) виконанні, які можуть вміщувати до 7 осіб.

Другий та третій ряд мають індивідуальні крісла, які можна складати або зовсім зняти.

Корисний об’єм при прибраних задніх місцях тепер сягає 3660 літрів. Посадку-висадку полегшують зсувні двері з обох бортів, ширина яких збільшена до 83 см.

У лінійці фургонів з’явилися нові версії – Сitan Mixto/eCitan Mixto. Другий ряд сидінь мають корисну функцію Fold & Load. У складеному положенні вони утворюють перегородку, що відокремлює кабіну водія. Об’єм вантажного відсіку досягає 3200 л.

Фургони на електротязі оснащені мотором з піковою потужністю 90 кВт і максимальним моментом, що крутить, в 245 Нм.

Зарядити батареї ємністю 45 кВт.год. можна або від бортової системи АС на 11 кВт (опція 22 кВт), або постійним струмом DC до 80 кВт. У разі на зарядку від 10 до 80% ємності знадобиться лише 38 хвилин.

Усі компактні фургони Mercedes-Benz оснащуються новим кермовим колесом із сенсорною панеллю, а також передовою мультимедійною системою MBUX із екраном діагоналлю 9,5 дюймів.

Усього доступні три рівні комлектації: Base, Pro і нова Select. Так, базова Base включає круїз-контроль та камеру заднього виду з парк-троніком.

Версія Pro має вже кондиціонер Thermotronic, пасажирське сидіння, що регулюється по висоті, і регульований поперековий підпір на кріслі водія.

Сюди також входять система контролю сліпих зон та зовнішні дзеркала з електроприводом, включаючи функцію складання.

Що ж до комплектації Select, то вона можлива лише на вантажних фургонах – Сitan Panel Van/eCitan Panel Van.

Select включає світлодіодні фари High Performance, безключовий доступ Keyless Start та систему допомоги при паркуванні Active Park Assist.

Автомобілі також можна замовити із зимовим пакетом, а також із «будівельним» – із збільшеним дорожнім просвітом, захистом днища та задніми бризковиками.

Що ж до безпеки, то всі компактні фургони Mercedes-Benz мають air bag для водія та переднього пасажира, включаючи бічні та віконні занавіски.

Крім ABS, ASR, ESP машини укомплектовані системою допомоги під час рушіння на підйомі Hill Start Assist, системою контролю уваги Attention Assist, системою екстреного виклику E-Call та системою моніторингу тиску в шинах Tire Pressure.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також в оснащення входять система допомоги при екстреному гальмуванні ABA та система утримання на смузі Active Lane Keeping.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: