П'ятниця, 28 червня 2024 09:54

Комунальники Харкова отримали нову спецтехніку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, комунальні служби Харкова отримали від нідерландських партнерів 16 одиниць спеціальної техніки.

Вона допоможе ліквідовувати наслідки руйнувань від ворожих атак та утримувати місто в належному санітарному стані.

Спецтранспорт розподілено між комунальними підприємствами «Шляхрембуд» та «Комплекс з вивозу побутових відходів». Ці господарства зазнали втрат техніки від постійних російських ракетно-шахедних атак і тому поповнення рухомого складу їм дуже вчасне.

За словами заступника міського голови Дмитра Липового, транспорт вже у роботі, обсяги якої не просто великі, а дуже великі.

«Техніка буде використовуватися і для вивезення сміття, і для розчищення завалів на місцях обстрілів. У нас постійно накопичується велика кількість бетону, скла і цегли на місцях «прильотів». Тому техніка вже в роботі», - зазначив Дмитро Липовий.

Проєкт став можливим завдяки кооперації двох голландських компаній та українського підприємства «Агроінвест Холдинг Старовірівка».

Спецтехніка на шасі DAF та MAN надійшла в корпоративній кольористиці двох голландських комунальних служб Renewi Nederland B. V та BAS Word.

Тому харків’яни за не дуже притаманними нашій комунальній техніці синьо-білими, синьо-жовтими та синьо-червоними кольорами відразу виділять нідерландські машини.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, директор з транспорту ТОВ «Агроінвест Холдинг Старовірівка» Ілля Калугін розповів, це вже друга партія спецтехніки, що надійшла від нідерландських партнерів. Минулого разу спецтранспорт отримали представники ДСНС.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: