Вівторок, 28 травня 2024 13:58

FUSO представила оновлену вантажівку Canter

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бренд FUSO, що входить до складу Daimler Truck, оголошує про комплексне оновлення популярної малотоннажної вантажівки Canter.

В абсолютно новому Canter в стандартній комплектації доступні додаткові функції безпеки й комфорту. Крім того, був повністю перероблений інтер’єр.

Повністю електрична сестринська модель eCanter також отримає різні оновлення і буде доступна в ще більшій кількості варіантів. Нова модель буде вироблятися для європейських ринків, починаючи з кінця літа 2024 року.

Повністю перероблена кабіна тепер базується на кабіні eCanter і створює сучасний вигляд, який інтегрує нові деталі обладнання у функціональний та привабливий спосіб.

Центральним елементом є 6,95-дюймовий сенсорний дисплей, який легко доступний з боку водія та пасажира. Зручне багатофункціональне кермо дозволяє легко керувати новою цифровою РК-панеллю приладів.

Крім того, паливний бак Canter тепер виготовлений з міцного пластику. Бортові інструменти та домкрат тепер зберігаються у зовнішніх ящиках на рамі. FUSO Canter також буде оснащений інтерфейсом управління автопарком в стандартній комплектації.

Canter пройшов буквально 360-градусне оновлення з погляду систем безпеки. Додаткові датчики й камери в поєднанні з вісьмома новими або оновленими системами безпеки забезпечують захист пасажирів і учасників дорожнього руху в усіх напрямках від транспортного засобу.

У порівнянні з попередньою системою, система Active Brake Assist 6 (ABA 6) може не тільки виявляти рухомі та нерухомі транспортні засоби та пішоходів, що переходять дорогу, але й велосипеди та нерухомих пішоходів.

Система інформування про сліпі зони (BSIS) забезпечує безпеку учасників дорожнього руху поруч з автомобілем. Чотири датчики розширюють чинну зону попередження, в якій система здатна виявляти учасників дорожнього руху в «сліпій зоні» і за її межами.

Система може видавати відповідне звукове попередження. Кольоровий трикутник в салоні на стійках лобового скла може забезпечити додаткове візуальне попередження.

Система Front Protection Assist, спрямована вперед, може подавати візуальні та акустичні попередження на швидкості нижче 10 км/год, якщо пішоходи або велосипедисти знаходяться безпосередньо перед автомобілем.

Новий FUSO Canter має в стандартній комплектації функцію Attention Assist, яка може попередити водія про неуважну та помітну поведінку за кермом і запропонувати зробити перерву.

Інтелектуальна система контролю швидкості Intelligent Speed Assistance контролює швидкість автомобіля, показує на дисплеї поточний ліміт швидкості й здатна попередити водія візуально й акустично про перевищення цього ліміту.

Новий Canter також оснащений камерою позаду автомобіля, яка може зробити людей або об’єкти позаду автомобіля видимими для водія на дисплеї.

Ще однією новою особливістю Canter є система попередження, підключена до датчиків тиску в шинах, яка може відображати як тиск в шинах, так і температуру в кожному колесі й може попередити водія в разі відповідної втрати тиску.

Сигнал аварійної зупинки спрацьовує на швидкості понад 50 км/год. У разі різкого гальмування система здатна активувати аварійну світлову сигналізацію, щоб попередити наступний транспорт і запобігти зіткненню ззаду.

Також новий Canter має інтерфейс для алкогольного іммобілайзера, який встановлюється в стандартній комплектації. Це дозволяє оператору транспортного засобу підключати пристрої для вимірювання рівня алкоголю, доступні на ринку.

Повністю електричний eCanter отримає низку інших нововведень. Наприклад, новий автомобіль матиме круїз-контроль, яким можна буде керувати за допомогою багатофункціонального керма.

У майбутньому світлодіодні задні ліхтарі автомобіля будуть вмикатися послідовно при включенні сигналу повороту.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, замість попередніх 42 варіантів, відтепер клієнт може вибирати між 46 варіантами з 3 різними конфігураціями акумуляторів на різних колісних базах.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: