Середа, 29 травня 2024 11:10

Tatra частково розсекретила нові вантажівки Phoenix

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Tatra Trucks готується вивести на ринок вантажівки Phoenix наступного покоління.

Виробник до останнього тримав зображення новинки у секреті. Днями, щоб підігріти інтерес, нарешті було оприлюднено короткий відеоролик із випробувань машини.

Нова модель Phoenix отримає кабіну від нових моделей DAF для будівельного сегменту – XDC та XFC. На дверях можна побачити новий логотип з назвою моделі Phoenix.

Значок Euro 6 говорить про передові силові агрегати – скоріш за все, на вантажівці стоять нові турбодизелі Paccar MX-11 та MX-13 потужністю до 530 к. с., так само як і автоматична коробка передач ZF TraXon.

Якщо говорити про зовнішність, то увагу привертають ріжки камер замість традиційних зовнішніх дзеркал, а також додаткове вікно у правих дверях, яке покращує оглядовість.

Також на відео показана робота незалежної підвіски коліс, на півосях, що коливаються. Важливо, що машина зберегла й традиційну для вантажівок із Копрживниці хребтову, трубчасту раму.

Цікаво, що прототипи нового Phoenix пофарбовані в ті ж кольори, що й попередники, які з’явилися в 2011 році. Так, машини з колісною формулою 4х4 отримали помаранчеві кабіни, тривісні 6х6 оснащені темно-червоними, а чотиривісні (8х8) укомплектували жовтими.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, докладніше про новинки буде оголошено під час офіційної презентації, яка запланована на 5 червня.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: