Четвер, 30 листопада 2023 12:48

Показали надпотужний Mercedes-Benz для підземних робіт

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажівки Mercedes-Benz Actros можна зустріти за виконанням різноманітних робіт, у тому числі під землею.

Сімейна компанія AH Vrij з Нідерландів, яка 65 років займається ландшафтним дизайном та земляними роботами, нещодавно придбала надпотужний вакуумний екскаватор на тривісному шасі Actros 3351L (6х4).

Машина адаптована для експлуатації залізницею та задіюється для розчищення від сміття залізничного тунелю за маршрутом Амстердам - аеропорт Schiphol. Цю операцію вона виконує чотири рази на рік і на кожне прибирання йде до 27 ночей.

Крім того, гігантський пилосос працює і на прибиранні 7-кілометрового залізничного тунелю в Бельгії - у цьому випадку процес займає до 12 уїкендів.

Що ж до безпосередньо надбудови вакуумного екскаватора, то її встановив відомий німецький виробник такої техніки - компанія RSP. В даному випадку це модель ESE 6 RD 8000 - з двома вентиляторами та бункером для сміття на 8 кубометрів.

Зазначимо, що екскаватори RSP мають запатентовану систему сепарації з використанням мікросітчастих фільтрів для уловлювання пилу та зменшення задимленості при експлуатації, що особливо актуально при роботі в тунелях.

Тут також встановлено спеціальний шланг із шарнірним кріпленням, що дозволяє його повертати на 180 град. Радіус дії становить 6 м. Діаметр шлангу немаленький - 250 мм, що дає можливість засмоктувати велике і досить тверде сміття.

Вакуумні екскаватори RSP оснащені бортовою інформаційною системою, з установкою моніторів як у кабіні автомобіля, так і зовні на кормі. Також пропонується телематична система RSP Сonnect, що допомагає в режимі онлайн через Інтернет стежити за основними функціями машини.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це дозволяє знизити витрату палива завдяки контролю швидкості, а також запобігти крадіжці або неправильній експлуатації досить складного та дорогого обладнання.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: