Четвер, 30 листопада 2023 19:49

Волинські рятувальники отримали пожежні автомобілі із Німеччини

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у німецькому місті Ерцгаузен відбулася передача двох пожежних автомобілів для Іваничівської громади від німецьких міст Пфунгштадт та Вайтерштадт.

Це відбулося під час онлайн зустрічі представників місцевої влади та 3 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Волинській області Олександра Хом’яка спільно з мерами та представниками пожежних частин німецьких міст.

Попередньо наші пожежники дісталися до міста Ерцгаузен для отримання цих автомобілів.

На зустрічі мер міста Ерцгаузен представники української сторони подякували за добру ініціативу міст Пфунгштадт та Вайтерштадт і наголосили на важливості в теперішніх умовах даного транспорту.

Адже територія обслуговування місцевої пожежної частини покриває не тільки Іваничівську громаду, а й сусідні громади теж, та за необхідності територію всього Володимирського району.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, мери міста Пфунгштадт Патрік Кох та міста Вайтерштадт Ральф Мюллєр вручили ключі та документи на пожежні автомобілі, а керівники німецьких пожежних частин побажали, щоб даний транспорт якісно забезпечував виконання поставлених завдань.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: