Середа, 01 листопада 2023 12:45

Перший eActros 300 надійшов замовнику ще до серійного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Mercedes-Benz відправила замовнику перший магістральний тягач eActros 300, серійне виробництво якого розпочнеться наприкінці нинішнього року.

Проданий автомобіль виготовлений малою пробною серією для тестування виробничої лінії по усьому технологічному ланцюгу. Це – одна з шести замовлених машин цієї моделі, що мають поповнити місцевий автопарк Logistik Schmitt.

Сімейна компанія в Бітігхаймі (Баден-Вюртемберг) використовуватиме електричну фуру на місцевих маршрутах.

Повідомляється, що спочатку автомобіль працюватиме в багатозмінному режимі транспортування двигунів між своїм логістичним заводом у Гермерсхаймі та заводом Mercedes-Benz у Верті, що за 25 км. Пізніше в маршрут буде включено і завод двигунів у Мангеймі.

Електрична вантажівка eActros буде використовуватися для логістики Daimler Truck між заводом двигунів у Мангеймі та заводом Mercedes-Benz у Верті

eActros 300 базується на тій самій технології, що й eActros 300/400 з платформним шасі, що серійно виробляються з 2021 року. Три блоки акумуляторів із встановленою ємністю акумулятора 112 кВт·год кожен забезпечують діапазон пробігу до 220 км з одним зарядом акумулятора.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, магістральник eActros 300 можна заряджати потужністю до 160 кВт: три згадані акумуляторні блоки потребують для зарядки від 20 до 80% на стандартній станції швидкої зарядки постійного струму з зарядним струмом 400 А трохи більше години.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: