Четвер, 02 листопада 2023 10:29

Новий Ford Transit отримає екстремальну позашляхову версію

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Ford Transit Custom отримає позашляхові шини й обвіс, а його кліренс суттєво збільшать. Фургон буде доступний у гібридній версії.

У Ford Transit Custom 2024 з'явиться нестандартний варіант 4X4. Фургон підготують до бездоріжжя, і він буде призначений для любителів активного відпочинку.

Незвичайний тюнінг Ford Transit Custom готують в ательє Loder1899 — перший автомобіль має бути готовий на початку 2024 року.

Фургону збільшать кліренс відразу на 80 мм і додадуть захисний пластиковий обвіс. Спереду з'являться дуги й додаткова оптика, а на даху — багажник.

Новий Ford Transit отримає 18-дюймові сталеві диски з позашляховою гумою розміром 255/55 R18. Для встановлення шин знадобилися розширювачі арок.

Також тюнінг Ford Transit Custom торкнеться ходової — підвіску посилять для бездоріжжя. Усі фургони будуть повнопривідними.

Ford Transit Custom 4X4 буде запропоновано з 2,0-літровим 170-сильним турбодизелем і в 224-сильній гібридній версії з 2,5-літровим бензиновим двигуном і електромотором.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гібрид здатний проїхати до 90 км в електричному режимі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: