Вівторок, 09 березня 2021 09:15

Hymer представив автобудинки на базі повнопривідного Mercedes-Benz Sprinter

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, провідний світовий виробник Hymer представив позашляхові автобудинки на базі повнопривідного Mercedes-Benz Sprinter

За даними фахівців німецької компанії Hymer, одного з європейських лідерів у виробництві автобудинків, понад половину їх клієнтів хочуть отримати будинок не просто на колесах, а ще й на шасі хорошого повнопривідника - щоб можна було заїжджати у важкодоступні місця. Саме для таких людей в компанії і побудували два новітніх автобудинки - на шасі останнього покоління малотоннажного Mercedes Sprinter з повним приводом.

Моделі отримали назви Grand Canyon S і ML-T 570. Обидві вони оснащені 3-літровими дизельними двигунами V6, потужністю 190 к.с., а повнопривідна трансмісія доповнена примусовим електронним блокуванням заднього диференціала. Також в активі цих «житлових» всюдиходів - невеликий ліфт підвіски, надійні покришки BFGoodrich і додаткові світлодіодні люстри освітлення.

Grand Canyon S побудований на базі стандартного фургона, загальною довжиною майже шість метрів. У його кормі розташоване велика двоспальне ліжко, в центрі салону - санвузол з душем і туалетом, кухня з раковиною і газовою плитою, а в передній частині - зона вітальні.

Також за додаткову платню можна замовити і дах з підйомним механізмом - тоді з'явиться можливість організувати ще два спальних місця на другому ярусі. У задній частині передбачений місткий багажний відсік.

Другий автодім з індексом ML-T 570 - вже більшого розміру, і його інтегрований модуль набагато просторіший, аніж кузов звичайного фургона. У його задній частині розташовуються два односпальні ліжка, також в спальне місце розкладається і Г-подібний диван у вітальні.

Кухонного обладнання тут більше, наприклад, обсяг холодильника становить вже 152 літри, а санвузол обладнаний пральною машиною. Багажне відділення також розташоване в кормі, але запасне колесо висить зовні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, обидва автобудинки на стоянці отримують енергію від літій-іонних батарей, які заряджаються на ходу від двигуна, або від сонячних панелей на даху. Також на випадок холодів автодоми обладнані додатковими дизельними опалювачами.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: