Вівторок, 12 січня 2021 11:00

Вітчизняний виробник представив паливозаправник на шасі Mercedes-Benz

Як передає SpecMachinery.com.ua, компанія Everlast виготовила паливозаправник із алюмінієвою цистерною на 7000 л для вітчизняного замовника.

Про це виробник повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook.

«З радістю повідомляємо про відвантаження нового паливозаправника Everlast з алюмінієвою цистерною на 7000 л, оснащеної ТРК від Slavutich (Україна) на базі шасі Mercedes-Benz Atego 1324 A 4X4 BM для київської компанії Будмаксконстракшн.

Новий паливозаправник несе в собі весь накопичений досвід наших конструкторів, постачальників і працівників виробництва», - йдеться у повідомленні.

Показово, що у якості шасі для новинки обрано сучасну і надійну модель Mercedes-Benz Atego.

Нагадаємо, що компанія Everlast, зіткнувшись із підвищеним попитом на автоцистерни малої кубатури, розширює асортимент продукції. Так на вітчизняному ринку з'явився новенький паливозаправник, цистерна якого має невеликі габарити в порівнянні з традиційними великогабаритними напівпричепами-цистернами і автопоїздами. При цьому транспортний засіб відрізняється мобільністю і маневреністю.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до лінійки продукції Everlast входить широкий асортимент моделей. Це сучасні паливозаправники, різноманітні цистерни для нафтопродуктів, зрідженого газу та продукції хімічної та харчової промисловості.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: