Субота, 09 січня 2021 12:54

Якою буде Toyota Land Cruiser нового покоління

Як передає SpecMachinery.com.ua, очікується, що модель офіційно представлять навесні 2021 року.

Японська компанія налагодила випуск Toyota Land Cruiser ще в 1951 році: з тих пір модель встигла змінити кілька поколінь і індексів. Виробництво позашляховика актуальною генерації - з приставкою 200 до назви - з'явилося в 2007 році. За минулі роки автомобіль кілька разів оновився, але тепер назріла чергова зміна покоління. З чуток, яким поки немає офіційного підтвердження, новому Land Cruiser присвоять індекс 300.

У Toyota поки не натякали на те, як буде виглядати новий Land Cruiser: немає ані офіційних ескізів, ані тизерів. Так що на сьогоднішній день у художників є можливість пофантазувати про зовнішність майбутнього позашляховика. Один з варіантів дизайнер опублікував на своїй сторінці в соцмережі Intagram (@lomaia_design).

Судячи із цих ескізів, у автомобіля будуть різкі «рубані» форми і лінії, залишаться фірмові квадратні колісні арки і високий кліренс. На передній частині помітна велика решітка радіатора і об’ємний забірник повітря із «противотуманками», вузька горизонтально розташована головна оптика і капот з рельєфними виштамповками.

На боковинах нового Toyota Land Cruiser художник намалював встановлені врівень дверні ручки, однак бічні дзеркала заднього виду звичайні, а не замінені камерами.

Очікується, що габарити позашляховика майже не зміняться. Нагадаємо, в довжину нинішній LC200 розтягнувся до 4950 мм, в ширину - до 1980 мм, у висоту - до 1955 мм, а відстань між осями одно 2850 мм. Кліренс у актуальної версії становить 225 мм. За попередніми даними, платформа у нового Land Cruiser залишиться колишньою (він ділить «візок» з Lexus LX).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, жодних офіційних даних про «начинку» Land Cruiser наступного покоління поки що немає. Не виключено, що в його моторній гамі буде гібридна установка, в основу якої ляже бензиновий турбомотор V6 об'ємом 3,5 літра (за чутками, його потужність складе близько 300 к.с., а віддача електромотора складе 180 к.с.). Також в лінійку може увійти і турбодизель об'ємом 3,3 літра.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: