Четвер, 13 червня 2019 10:41

Американці представили нову конструкцію кузова для самоскида

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нова технологія дозволятиме перевозити рідкі матеріали, які потребують максимального ущільнення кузова.

Американський виробник самоскидних кузовів – компанія Philippi-Hagenbuch, Inc., розробив нову версію автоматичних задніх дверей з позитивним ущільненням Autogate Tailgate, спеціально призначену для самоскидів і контейнерів, які вимагають 100% позитивного ущільнення.

Ця нова конструкція Autogate Tailgate, може бути встановлена в парі з запатентованим гідравлічним ущільнюючим матеріалом PHIL, що створює водонепроникне ущільнення в кузові вантажу, що містить рідкі матеріали.

Нові самоскидні автоматичні задні двері можуть бути виготовлена практично для будь-якого розміру самоскидного кузова або контейнера. Традиційний ножичний механізм в поєднанні з простим, але надійним аутригером забезпечує максимальний зазор при повному вивантаження. Autogate Tailgate надійно фіксується на місці в закритому положенні і не відкриється в звичайних умовах, якщо корпус або контейнер не будуть у режимі дії розвантаження. Задні двері можуть легко відкриватися всередину, оскільки віджимний механізм і механізм блокування бічного важеля повертають її на місце.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: