Середа, 12 червня 2019 10:03

HARP представив новинки на АГРО-2019

На виставці «АГРО-2019» Харківський підшипниковий завод (HARP) представив рішення для ефективної роботи сільгосптехніки.

Серед експонатів HARP представлені як традиційні лінійки підшипникової продукція, так і оновлена ​​серія - передає SpecMachinery.com.ua.

Зокрема, була представлена ​​лінійка спеціальних підшипників HARP AGRO c системою кромочних ущільнень X-SHIELD, що забезпечують високу герметичність і захист від зовнішнього впливу. При цьому зовнішня сторона ущільнення металева, а значить рослинна маса, пил, бруд при роботі сільгосптехніки не може пошкодити ущільнення або потрапити всередину підшипника, тим самим вивести його і всю техніку з ладу.

Також HARP представив оновлені ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT. У модернізованої лінійки ширина корпуса (спеціально для імпортної техніки) виконана в розмірі 60 мм і встановлений ​​додатковий захист з боку диска. З такою вдосконаленою конструкцією рішення HARP стали ще надійнішими.

Експозицію Харківського підшипникового заводу доповнила серія підшипників UC і лінійка ефективних корпусних вузлів HARP, які мають збільшений термін служби і знижене тертя.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: