П'ятниця, 31 грудня 2021 11:48

Український автовиробник «Еталон» продав у 2021 році понад 250 автобусів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, корпорація «Еталон» за підсумками року реалізовала понад 254 транспортні засоби під торгівельною маркою «Еталон», з них понад 250 автобусів та 4 тролейбуси.

Ці показники майже ідентичні до результатів минулого року.

Також в 2021 році «Чернігівський автозавод» запустив у серійне виробництво міський автобус великого класу з низьким рівнем підлоги і силовим агрегатом екологічного класу ЄВРО-6 – модель А12221. Закінчено розробку конструкторської документації  та розпочато виготовлення першого дослідного зразка автобуса А11123 – туристична модель довжиною 10 м.

Також завод, на підставі зворотного зв’язку з покупцями, здійснив рестайлінг міського автобуса моделі А08128. Це автобус довжиною 9,44 м із низькою підлогою в задній частині.

В сфері вантажного транспорту, розробляється конструкторська документація на сміттєвоз, що призначений для механізованого завантаження з контейнерів, ущільнення, транспортування та автоматизованого вивантаження сміття.

Ще один перспективний напрямок роботи – капітально-відновлювальний ремонт трамваїв. На сьогодні перший зразок трамваю Еталон ТR3100 на базі колісних візків ТАТРА Т3 проходить дослідну експлуатацію в м. Одеса.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, проведені всі, передбачені чинним законодавством, приймальні державні випробування та отримано повний комплект дозвільних документів для його реалізації та експлуатації.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: