Субота, 03 жовтня 2020 12:13

Американці перетворили магістральний тягач на суперавтомобіль для подорожей. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, особлива фішка машини - оздоблення кузова кленовим деревом в дусі американських універсалів 1930-40-х років.

Магістральний тягач International Lonestar 2021 модельного року і сам по собі вражаюче видовище, але те, що з ним зробили хлопці з Brown Truck Group, і зовсім приголомшує. Особливо примітно, що це не якесь серйозне тюнінг-ательє, а всього лише компанія-дилер, що займається продажем вантажівок Mack, Volvo і International в Нью-Джерсі, США.

Дизайн виконаний в стилі хот-род, а особлива фішка машини - оздоблення кузова кленовим деревом в дусі американських універсалів 1930-40 років. Тому автомобіль і отримав прізвисько Woody («дерев'яний»).

Довжина Вуді складає майже 8 метрів. Висота - 3,35 метра. А вага - понад 9 тонн. У рух машина приводиться 15-літровим дизелем Cummins потужністю 400 к.с. і обертовим моментом 2237 Нм. Двигун передає потужність на колеса через 10-ступінчасту автоматичну коробку з функцією допомоги при старті в гору.

Кленове дерево, яке використовується і зовні, і всередині, вкрите десятьма шарами лаку. На підлогу і дах нанесена шумоізоляція, кожне шкіряне крісло в салоні доповнено зарядкою для телефону і підсклянником.

Мультимедійка Вуді має інтеграцію зі смартфоном через Apple CarPlay, дзеркала забезпечені обігрівом, реалізований безключовий доступ в салон. Машина, до речі продається - всього за 375 000 доларів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: