П'ятниця, 18 вересня 2020 10:31

Bosch та Weichai Power істотно підвищили ККД дизельних двигунів вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новий показник становить 50%.

Bosch та китайський виробник двигунів Weichai Power здійснили величезний стрибок вперед в області двигунобудування, підвищивши ефективність дизельного двигуна Weichai для важких комерційних автомобілів до 50%. На даний момент середній коефіцієнт корисної дії дизельних двигунів вантажівок становить близько 46%, тому ККД 50% став новим світовим орієнтиром.

Для того, щоб досягти таких високих результатів, перескочивши чотири процентних пункти, Bosch доопрацювала систему common rail з тиском уприскування 2500 бар з повним технічним ноу-хау в області систем уприскування палива. Модульна система common-rail від Bosch встановлена ​​на 6-циліндровому дизельному двигуні об'ємом 12,9 літра, гарантує ефективну подачу палива і упорскування, а також відповідність стандарту викидів China VI.

Система Bosch може використовуватися для рівнів тиску від 1800 до 2500 бар і налаштована для двигунів з конфігурацією до восьми циліндрів. Високі швидкості потоку форсунок дозволяють оптимізувати стратегію згоряння і домогтися високих експлуатаційних характеристик двигуна. Залежно від вимог, система може експлуатуватися до 1,6 млн км.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: