Субота, 11 грудня 2021 10:58

Mercedes-Benz переміг у декількох номінаціях Національної премії «Авто Лідер 2022»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вчора відбулась урочиста церемонія нагородження переможців премії «Авто Лідер 2022»

Mercedes-Benz S-Class став безперечним переможцем у номінації «Автомобілі представницького класу», а новий С-Клас був відзначений як найкращий автомобіль у категорії «Автомобілі для ділових людей».

Окрім заслуженої перемоги у своїх номінаціях, S-Class також був удостоєний звання «Лідер технологій та інновацій», посівши перше місце за результатами експертної оцінки серед усіх 97 автомобільних новинок, що брали участь у конкурсі.

Ще однією нагородою у спеціальній номінації «Найбажаніше авто на AUTO.RIA 2021» був відзначений G-Class.

G-Class має велику популярність як у світі, так і в Україні. За будь-яких умов його експлуатації, цей позашляховик вражає потенціалом своїх можливостей, сучасними допоміжними системами, екстраординарними ходовими якостями та безпекою.

Ще дві моделі опинились за крок від перемоги – Mercedes-Maybach GLS посів другу сходинку за результатами голосування в номінації «Великі SUV».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, високодинамічний седан Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ посів третю сходинку в категорії «Спортивні автомобілі» серед 12 моделей-номінантів премії.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: