Неділя, 12 грудня 2021 11:59

АвтоКрАЗ планує виготовити у 2022 році до 1000 нових вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нещодавно автовиробник відправив партію повнопривідних тривісних КрАЗ-6322 (6х6) в Європейський Союз.

Завод взявся за виготовлення продукції, яка раніше йому була не властива, наприклад, геолокаційного причепа для компанії Ferrexpo. У місті говорять про те, що на автогіганті знову планують відновити повноцінну роботу головного конвеєра, і для цього вже набирають персонал.

Гендиректор «АвтоКрАЗу» Роман Черняк повідомив, що на сьогодні підприємство дійсно відновлює нормальний режим роботи. За йогл словами, завод вагомий пакет замовлень, який дозволяє повноцінно працювати і здійснювати всі виплати, що передбачені бізнес-планом, зокрема і зарплатню працівникам.

Підприємство оголосило додатковий набір робітників – токарів, операторів станків із ЧПУ, електриків, сантехників, інженерів-технологів, а також тендери на закупівлю виробничого обладнання для виготовлення автомобілів і виконання різного роду ремонтних робіт на підприємстві.

Крім того, підприємство активно бере участь у тендерах і закупівлях, які проводяться по Україні для комунального, військового секторів та комерційних структур.

«АвтоКрАЗ» освоює нові ринки збуту і нові ніші продукції, які раніше нам були не властиві: від виробництва геолокаційних причепів для компанії Ferrexpo – до нових видів кранів та пожежної техніки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, формується портфель замовлень на 2022 рік і керівництво бачить його загалом в обсязі на рік до 1000 автівок різних моделей та модифікацій», – розповів Черняк.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: