Субота, 15 червня 2024 13:47

Показали автобус збірної України з футболу на Євро-2024

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за національною збірною України з футболу закріпили новенький автобус Mercedes-Benz Tourismo.

На лобовому та бокових вікнах нанесено великий напис Ukraine та кольори національного прапора. Цікаво, що жовто-блакитні кольори активно присутні на фірмовому забарвленні всіх командних автобусів чемпіонату.

Зазначимо, що спеціально до Євро 2024 два великі оператори – Autobus Oberbayern з Мюнхена і Bus-Verkehr Berlin (BVB) закупили 24 новеньких автобусів, по одному для кожної збірної. Це туристичні Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD з дуже комфортабельним салоном.

У комплектацію увійшли потужний кондиціонер EvoCool Basic, камбуз з кавомашиною та грилем для сосисок, а також мультимедійна система Сoach Infortainment c цифровим радіо DAB+ з ​​передачею потокового звуку через Bluetooth та 24 роз’ємами USB.

Автобус оснащений турбодизелем Mercedes-Benz OM 470 (Євро 6) потужністю 428 к. с., який агрегатований з автоматичною 8-ступеневою коробкою передач PowerShift. На висоті й безпека.

Крім ESP та ASR автобус оснащений системою екстреного гальмування Active Brake Assist 4, адаптивним круїз-контролем з функцією Stop-and-Go, системою утримання на смузі руху Lane Assist, системою виявлення пішоходів та велосипедистів при поворотах – Sideguard Assist.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також наявна система, яка стежить за уважністю водія – Attention Assist.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: