П'ятниця, 15 січня 2021 12:57

Відомий виробник представив новий екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Doosan запустила новий 5-тонний колісний екскаватор

Компанія Doosan представила новий 5-тонний колісний екскаватор DX57W-7, який разом із новим двигуном Doosan Stage V, потужністю 42,5 кВт, має декілька нових функцій для підвищення комфорту і зручності роботи.

Новий колісний екскаватор DX57W-7 в стандартній комплектації має новітню систему DoosanCONNECT, яка забезпечує телематичну систему управління для екскаватора шляхом збору даних з датчиків на машині. Інші стандартні функції нової машини включають в себе стереосистему з функцією потокової передачі Bluetooth, вбудовану в панель приладів, а також зарядний пристрій USB в кабіні.

В якості опції DX57W-7 пропонує нову камеру кругового огляду на 360 градусів навколо машини і ультразвукове виявлення перешкод для підвищення безпеки при експлуатації.

У кабіні оператора встановлено рульове колесо, яке можна розташувати в зручному місці. Крісло оператора має регулювання по положенню і куту нахилу подушку, регульовану спинку і обігрів в стандартній комплектації.

Нова модель DX57W-7, крім звичайних робіт з копання траншей і земляних робіт, може використовуватися для таких завдань, як навантаження і розвантаження вантажівок, переміщення труб і матеріалів в робочій зоні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для максимальної безпеки під час всіх операцій, пов'язаних з підйомними роботами, DX57W-7 оснащений пристроєм попередження про перевантаження, а також запобіжними клапанами в гідравлічних системах стріли і бульдозерного відвалу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: