Середа, 20 вересня 2023 14:29

Відомий виробник представив нові екскаватори

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Develon представляє два нові компактні екскаватори: DX63-7 і DX62R-7.

Компанія Develon, раніше відома як Doosan Infracore, представила два нові 6-тонні компактні екскаватори, DX63-7 і DX62R-7, які були істотно оновлені.

Обидві машини оснащені двигунами Develon D18 потужністю 57,5 кінських сил та мають глибину копання до 4 метрів.

Основна відмінність між двома екскаваторами полягає в тому, що DX62R-7 має зменшений бічний звис на 17,5 см  і нульове заднє звисання. DX63-7 має звичайний задній хід з бічним звисом 35 см та заднім звисом 10 см.

Екскаватори призначені для будівельних, комунальних та ландшафтних робіт та мають додаткові конфігурації з довгою рукояткою.

Кабіна Develon стандартно включає опалення та кондиціювання повітря, а також численні вентиляційні отвори. Цілісноскляні двері в рамці забезпечують оператору огляд бокових сторін екскаватора, що допомагає працювати в важкодоступних місцях.

Інші стандартні функції включають аудіо Bluetooth, обрані шаблони керування ISO або BHL і дорожню сигналізацію для повідомлення оточуючих працівників. Доступні опції - камера заднього виду і проблисковий маячок, що обертається. Також є сталеві гусениці.

Стріла екскаватора вже обладнана для кріплення великого пальця та має гідравлічні лінії для швидкороз'ємного з'єднання.

Стандартна технологія включає автоматичний режим холостого ходу, який зупиняє машину, коли функції не використовуються протягом декількох секунд, а також автоматичне зниження передачі при повороті, профілюванні та маневруванні, щоб запобігти застряванню екскаватора під час руху.

Екскаватори автоматично перемикаються назад на високий діапазон при зменшенні навантаження.

Для роботи в обмеженому просторі компанія Develon оснастила екскаватори «поворотною рамою із захистом по ширині», в якій поворотна частина та циліндри екскаватора залишаються в межах ширини гусениці при повному повороті вліво.

Це допомагає при копанні зі зміщенням поряд зі стіною або іншою конструкцією та запобігає пошкодженню компонентів. Екскаватори також оснащені вбудованими противагами для збільшення вантажопідйомності.

При роботі з навісним обладнанням компанія Develon поставила керування на кінчики пальців оператора. Компанія додала односторонній і двосторонній гідравлічний потік для роботи з різним навісним обладнанням, обидва з яких активуються джойстиком, а не педаллю ножа.

Великий перемикач на правому джойстику управляє додатковими гідравлічними функціями. Поворот стріли контролюється великим пальцем на лівому джойстику.

Телематика Develon Fleet Management поставляється з екскаваторами для віддаленого моніторингу розташування, виробництва та обслуговування машин через програму або веб-сайт.

 

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за бажанням власників дилери також можуть використовувати систему для моніторингу своїх машин, щоб попереджати їх про потреби в обслуговуванні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: