Понеділок, 20 лютого 2023 18:21

Наступник Doosan випустив свій перший екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, випущено першу машину Develon: компактний екскаватор DX89R-7

Запущено першу машину нового бренду Develon, раніше відомого як Doosan Infracore. На фотографії нового екскаватора, опублікованої компанією, є ще назва Doosan, але згодом це зміниться.

Компактний екскаватор Develon DX89R-7 має більшу вантажопідйомність і потужність, ніж DX85R-3, якого він замінює. Його випуск відбувся після того, як у 2022 році компанія випустила у США кілька міні-екскаваторів меншого розміру.

Develon рекламує новий екскаватор з вантажопідйомністю, швидким робочим циклом та збільшеною вбудованою противагою. Крім того, поршневі насоси з обмеженням крутного моменту, реагують на вимоги навантаження і допомагають передавати зусилля на стрілу і ківш відповідно до робочих вимог.

Маючи багато функцій свого попередника, DX89R-7 оснащений двигуном Develon з новим брендом і діагностичним інструментом.

Зменшений розмах задньої частини та захищена по ширині поворотна рама призначені для перевантажених робочих майданчиків. Він оснащений 65-сильним дизельним двигуном Tier 4 Final Develon D24.

Машина стала більшою і включає нову конструкцію противаги, що забезпечує кращу стійкість і підвищену вантажопідйомність. Крім того, допоміжний гідравлічний потік залишається доступним для навісного обладнання.

Через висоту машини тягове зусилля також збільшується, а це означає, що клієнти можуть переміщати більше матеріалу бульдозерним відвалом.

Поворот стріли забезпечує більшу гнучкість для операторів і керується перемикачем великого пальця на лівому джойстику для таких завдань, як робота в обмеженому просторі.

DX89R-7 можна оснастити додатковою довгою стрілою, яка забезпечує додаткові 60 см глибини копання та радіус дії.

Доступний широкий спектр навісного обладнання, включаючи шнеки, гідромолоти, віброплити, розпушувачі та грейфери. Додатковий другий комплект гідравліки може керувати багатофункціональним навісним обладнанням, таким як аксесуари для тилтротаторів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, як і більші екскаватори, DX89R-7 у стандартній комплектації оснащений 8-дюймовим сенсорним екраном Smart Touch, на якому відображаються основні дані машини та параметри керування.

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: