Субота, 23 вересня 2023 14:36

New Holland представив компактний гусеничний навантажувач із «суперстрілою»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, суперстріла New Holland на C330 збільшує виліт і висоту, забезпечуючи оператору відмінний огляд навісного обладнання.

Новий компактний гусеничний навантажувач C330 компанії New Holland тепер доступний для продажу. Його номінальна вантажопідйомність становить 1250 кг. Модель оснащена фірмовою стрілою Super Boom.

Суперстріла на CTL з вертикальним підйомом спроектована таким чином, щоб забезпечити збільшений виліт та висоту для навантаження самоскидів з високими бортами.

Це також дає операторам безперешкодний огляд навісного обладнання у піднятому стані.

Навантажувач має наконечник ковша, потужністю 3310 кг та підйомну силу відриву 31560 кг. Він здатний працювати в обмеженому просторі завдяки ширині 1,67 м та призначений для житлового будівництва, ландшафтних та сільськогосподарських проектів.

C330 оснащений двигуном Perkins потужністю 67 кінських сил. New Holland заявляє, що дала CTL низкопрофільні гусениці зі сталевими вставками для більш плавної їзди та збільшення терміну служби гусениць.

Навантажувач також отримав нижчі плечі та тонкі стійки кабіни. У стандартну комплектацію входить надпотужний ківш.

Всередині кабіни оператори знайдуть електрогідравлічні органи керування та можливість перемикання між ISO та H-подібним керуванням.

Органи керування EH можна налаштувати під кожного оператора за швидкістю та чутливістю. Функція керування живленням підтримує постійні оберти двигуна під час роботи з важкими вантажами.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, інші функції кабіни включають джойстики з програмними кнопками та 8-дюймовий кольоровий дисплей, на якому відображається така інформація, як потужність двигуна, оберти за хвилину, рівень палива, термін служби батареї, температура гідравлічного мастила.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: