П'ятниця, 24 травня 2024 10:51

New Holland представив оновлені навантажувачі TH

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія New Holland оновила лінійку своїх телескопічних навантажувачів серії TH, що складається з 13 моделей потужністю 133 та 145 к.с.

Зовні моделі відрізняються нижчим профілем капота двигуна, що покращує огляд праворуч та доступ для технічного обслуговування.

Всі моделі отримали трансмісію PowerSift із шістьма передачами переднього ходу та трьома заднім.

Моделі TH6.36, TH7.37, TH7.42 та TH9.35 можуть оснащуватися модернізованим насосом з регульованою швидкістю подачі 160 л/хв.

Лінійка навантажувачів також отримала оновлену кабіну, в якій встановлено 7-дюймовий дисплей Infoview, а також підлокітник, у якому згруповано органи керування.

Джойстик має елементи управління трансмісією та реверсом напрямку руху. Він також має кнопку для струшування ковша та функцію повернення у вихідне положення.

Крім того, моделі оснащені новою камерою заднього виду та РК-дисплеєм, поряд з яким тепер розташований новий світлодіодний індикатор, що попереджає про максимальну вантажопідйомність.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, всі моделі тепер без обмежень готові до використання з PLM Connect і постачаються з річною підпискою на телематику PLM Connect для моніторингу даних обладнання та надсилання попереджень.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: