Вівторок, 28 травня 2024 11:21

Case представив новий 5-тонний міні-екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Case CE презентувала новий міні-екскаватор CX50D, вантажопідйомністю 5 тонн.

CX50D — друга модель у лінійці серії D. Компанія Case представила CX42D на Conexpo 2023 . Випуск CX19D, CX35D і CX60D запланований на кінець цього року.

Незалежну поворотну стрілу компактного екскаватора можна зміщувати вліво або вправо під час роботи поблизу фундаментів, будівель або транспорту.

Екскаватор працює на двигуні Perkins, потужністю 59 кінських сил і може копати на глибину майже 4 метри.

CX50D має більшу універсальність навісного обладнання завдяки своїй стандартній багатофункціональній гідравліці та другому допоміжному контуру, а також опціональному третьому допоміжному контуру для вдосконаленого навісного обладнання, наприклад поворотно-поворотних пристроїв і грейферів.

Також доступний спеціальний допоміжний контур для живлення мульчувачів.

Пропорційні роликові елементи керування забезпечують зручне керування насадками, а селектор шаблону дозволяє операторам легко перемикатися між елементами керування SAE та ISO.

Крім того, за допомогою трьох режимів потужності – Power, Standard і Economy – оператори можуть адаптувати продуктивність машини відповідно до своїх уподобань або робочих завдань.

Щоб допомогти операторам підтримувати постійну швидкість на робочому місці, система автоматичного перемикання передач автоматично переходить на нижчу передачу для підвищення крутного моменту під час руху по схилах або в складних умовах, а потім автоматично повертає передачу на рівну місцевість.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, CX50D може бути оснащений набором для транспортування предметів, який включає зворотні клапани на стрілі та рукоятці для підвищення безпеки під час операцій з транспортування матеріалів. Також доступна камера заднього виду.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: