Середа, 29 травня 2024 13:56

До Одеси прибули екскаватори-навантажувачі із Японії

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, японську спецтехніку передали Одесі для ліквідації наслідків ворожих атак.

Під завершення весни Одеса отримала від японського уряду три екскаватори-навантажувачі Komatsu та комплекти запасних частин до них. Техніка поповнить машинно-тракторні парки комунальних підприємств міста.

Спецтехніка прийшла за цільовим призначенням – для ліквідації наслідків російських атак та задля підтримки об’єктів енергопостачання й інфраструктури у належному стані. Саме тому дві машини поставлять на баланс КП «Теплопостачання міста Одеси» та одну – КП «Міські дороги».

Екскаватор-навантажувач Komatsu WB97s в Україні вже давно знаний і має визнання як у будівельників, так і у комунальників, зв'язківців, енергетиків. Це – універсал для будь-якої роботи та сезонної пори.

Повнопривідна машина 4х4 з однорозмірними колесами спроможна виконувати різного роду земляні, навантажувальні роботи, розчищати завали тощо.

Маючи фронтальний 1,1-кубовий ківш, навантажувач здатен підіймати до 3900 кг на висоту 3,2 м, зрізати шар землі на глибині 7,5 см.

Екскаваційна навіска також має привабливі характеристики – копання на глибині 5,5 м, а висота викиду землі, щебеню чи іншого набраного матеріалу сягає 2,87 м.

Щодо моторної комплектації, то тут стоїть власний чотирициліндровий дизельний двигун Komatsu SAA4D104E-1 об'ємом 4.5 літра. Він видає на-гора є 99,2 к.с. (74 кВт) при 2200 об/хв і 420 Нм крутного моменту при 1200 об/хв.

Силовий агрегат взаємодіє з коробкою передач Full Power Shift автоматичного перемикання ступенів ходу під навантаженням (4 передні й 4 задні) і повнопривідною трансмісією з диференціалами, що самоблокуються на обох мостах.

Отримана допомога є продовженням співробітництва між урядами двох країн, муніципалітетом Йокогами та мерією Одеси.

Так, на початку цього року одеські комунальники вже отримали від японських партнерів 2 потужних бульдозери.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, впродовж цього та наступного року планується постачання ще 46 одиниць різноманітної потужної техніки для комунальних підприємств житлово-комунального сектору.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: