Четвер, 24 листопада 2022 12:45

Doosan запускає лінійку колісних екскаваторів нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, колісні екскаватори нового покоління, у тому числі моделі DX140W-7, DX190W-7 і DX210W-7, мають більш високе зусилля копання та паливну економічність, ніж їх попередники -5.

Вони оснащені інтелектуальними технологіями, які допомагають операторам вирішувати проблеми на будмайданчику.

Нові екскаватори мають модульну конструкцію, яка дозволяє власникам легко налаштовувати ходову частину машини для засипання матеріалу переднім відвалом або стабілізації машини під час копання.

Власники можуть вибирати між чотирма незалежними виносними опорами або переднім відвалом бульдозерним і незалежними задніми виносними опорами.

Нові екскаватори можуть рухатися узбіччям дороги, щоб копати сусідню канаву, або використовувати ківш з гідравлічним притиском чи похило-поворотний механізм для підйому матеріалів та закласти їх у вантажівку для утилізації.

Робочий режим нахилу та пріоритетний клапан дозволяють використовувати мульчери, травокосарки та інше спеціальне навісне обладнання.

Кожен із чотирьох режимів потужності; потужність плюс, потужність, стандарт та економія; буде працювати з увімкненим або відключеним Smart Power Control.

Модернізовані кабіни створені для комфорту оператора протягом усього дня та оснащені функціями зниження шуму та вібрації. Слід відзначити нові 8-дюймові дисплеї Smart Touch.

Багатомовний сенсорний екран Doosan Smart Touch, що входить до стандартної комплектації екскаваторів серії -7, дозволяє операторам контролювати функції машини та керувати її налаштуваннями, камерою заднього виду, обігрівом та охолодженням, радіо та бездротовою технологією Bluetooth.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, інтелектуальне керування потужністю (SPC) призначене для підвищення ефективності при збереженні продуктивності за рахунок керування змінною швидкістю та крутним моментом насоса. Кожен із чотирьох режимів живлення працюватиме при включеному або вимкненому SPC.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: