Понеділок, 03 січня 2022 12:12

Mecalac представить новий самоскид з кабіною 3.5MDX

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Mecalac Construction Equipment UK продемонструє найкращий у своєму класі самоскид з кабіною 3.5MDX на виставці Executive Hire Show.

Комбінований самоскид Mecalac 3.5MDX з кабіною, що поєднує стильний дизайн із найновішими технологіями для оператора, встановлює нові стандарти продуктивності, безпеки та практичності.

Оснащений 3-циліндровим дизельним двигуном Kubota D1803 об'ємом 1,8 л з турбонаддувом, що відповідає стандарту Stage V, модель розвивають потужність 50 л при 2700 об/хв та максимальний крутний момент 150,5 Нм при 1600 об/хв.

Нова модель, доступна у варіантах з поворотом коліс на 180° і оснащена шарнірно-хитним шасі, що забезпечує відмінну маневреність і прохідність по бездоріжжю.

Завдяки високому та низькому діапазону передач, що використовуються як для прямого, так і для заднього ходу, а також з постійним повним приводом, 3.5MDX забезпечує високий крутний момент.

Маючи робочу вагу всього 2990 кг, довжину 3,8 м, ширину 1,9 м і висоту 2,8 м, новаторська модель відрізняється високою компактністю і високою маневреністю.

Незважаючи на те, що в його загальну конструкцію були включені важливі для безпеки функції, у стандартній комплектації самоскид також оснащений Shield – комплексним пакетом критично важливих для безпеки функцій оператора Mecalac.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, поряд з новаторським 3.5MDX, Mecalac також продемонструє свій інший самоскид, що добре зарекомендував себе з кабіною 6MDX, а також будівельний самоскид TA1EH ROPS і однобарабанний пішохідний каток MBR-71.

Нагадаємо, що широкий спектр техніки Mecalac, ви можете знайти в компанії ETS Group.

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: