Вівторок, 23 липня 2024 11:03

Mecalac представив новий колісний екскаватор-навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Mecalac представила свій новий 12MTX, назвавши його поєднанням «компактного екскаватора, навантажувача та телескопічного навантажувача».

10-тонна машина може виконувати копання, навантаження та транспортування матеріалів, а також працювати з різноманітним навісним обладнанням , яке потребує потужної гідравліки.

Трикомпонентна стріла 12MTX зі змінним кутом розміщення збоку забезпечує меншу площу машини.

Така конструкція дозволяє екскаватору-навантажувачу працювати в обмеженому просторі та пропонує вищі можливості підйому, аніж традиційний одностріловий екскаватор.

Більший робочий діапазон у поєднанні з обертанням на 360 градусів скорочує кількість разів, коли оператор повинен змінювати положення машини, що підвищує ефективність.

Використовуючи селекторний перемикач, оператори можуть швидко перемикатися між чотирма режимами роботи - паркування, екскаватор, навантажувач і рух - поворотом диска.

Нова система контролю швидкості підтримує постійну швидкість машини до 40 км/год.

Компанія створила машину з низьким центром ваги, щоб забезпечити стабільність для транспортування матеріалів.

Статичне навантаження також можливе завдяки тому, що циліндр рукоятки знаходиться в нижньому положенні.

Для додаткового контролю 12MTX також має шарнірну ходову частину, повний привід і п’ять різних варіантів шин.

Навісне обладнання можна замінити за лічені секунди за допомогою стандартної системи швидкого з’єднання Connect.

Функція пам'яті швидкості потоку дозволяє операторам зберігати до шести різних профілів інструменту, дозволяючи їм змінювати навісне обладнання без ручного налаштування параметрів після кожної зміни.

Додаткові функції включають звукоізоляцію, люк, широкі підлокітники, кілька відділень для речей, тоновані вікна, перероблене кермо колеса та розсувні поворотні двері.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також додаткові функції включають пневматичне сидіння з підігрівом, систему обігріву, кондиціонування повітря та холодильну камеру.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: