Середа, 01 листопада 2023 18:41

Mecalac представив новий електронавантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на основі моделі із дизельним двигуном AS1000 Mecalac випустив новий електричний поворотний навантажувач eS1000 з ковшем об’ємом 1 кубометр.

Нова модель є частиною серії e Series повністю електричного обладнання середнього розміру, яка дебютувала на Bauma 2022 .

Інші продукти серії включають 11-тонний екскаватор e12, 6-тонний самоскид eD6 і систему заряджання акумулятора та накопичення енергії M-Power.

Завдяки акумулятору ємністю 75 кВт/год, eS1000 «споживає необхідну кількість енергії для будівельних робіт і оптимізує використання батареї», що забезпечує 8 годин роботи. eS1000 призначений для використання всередині приміщень і в чутливих середовищах, які вимагають нульових викидів і зниженого шуму та вібрації.

Поворотна рука навантажувача та ківш розташовані збоку, що дозволяє йому повертатися на 180 градусів у будь-якому напрямку.

Радіус повороту поворотних навантажувачів у режимі чотириколісного керування менший, ніж у стандартних шарнірних навантажувачів, і вони можуть виконувати повний оберт, займаючи на 20% меншу площу, ніж звичайний навантажувач.

Також доступні два інші режими керування: двоколісний і чотириколісний краб.

Коли задню вісь заблоковано, все, що піднято ковшем, можна повернути на 180 градусів без будь-яких втрат стабільності, навіть якщо колеса повернуті повністю. Це допомагає підвищити ефективність і покращити логістику на обмежених міських робочих майданчиках.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, простора кабіна з двома дверима забезпечує підвищений комфорт і оглядовість.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: