П'ятниця, 07 червня 2024 13:59

В Україні працюватиме партія цікавих сучасних екскаваторів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Група компаній «Будшляхмаш» відвантажила замовнику партію сучасних колісних екскаваторів-навантажувачів Mecalac TLB  870.

Створений з використанням інноваційних технологій, доступний за показниками вартості Mecalac TLB  870 є хорошим вибором для всіх, хто хоче купити надійну та дуже міцну машину для землерийних і навантажувальних робіт.

Двигун Perkins 1104D-44T повністю відповідає діючим стандартам екологічної безпеки згідно чинному українському законодавству, має гарні параметри плавної роботи, що гарантує комфортний процес під час виконання будь-яких робочих операцій.

Глибоко продумана та ефективна гідравлічна система забезпечує автоматичне управління тандемним шестерним насосом, що підвищує паливну ефективність та керованість машини.

Важливою перевагою в порівнянні з іншими машинами свого класу є ощадливий режим споживання пального.

Завдяки таким характеристикам власники підприємств та організацій, котрі мають в своєму парку екскаватор-навантажувач Mecalac TLB  870, мають змогу значно поліпшити економічні показники своєї діяльності.

Варто відзначити наступні технічні та експлуатаційні особливості:

зусилля відриву – 42/68,7 кН;

місткість ковша – 1,0/0,24 м³;

виліт ковша в радіусі 7,0 м;

глибина копання – 5,7 метра обумовлена наявністю телескопічної рукояті;

висота можливого розвантаження – 3509 мм.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, екскаватор-навантажувач може бути оснащений різноманітними варіантами додаткового обладнання: снігоприбиральний відвал для потреб комунальних та дорожніх служб в зимовий період, встановлення ковшів різних об'ємів, гідромолот для будівельних робіт, палетних вил для завантаження та переміщення матеріалів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: