Неділя, 02 жовтня 2022 12:05

Mecalac представив три нові поворотні навантажувачі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Mecalac до своєї лінійки поворотних навантажувачів три нові моделі: AS750, AS850 та AS1000.

Ці моделі доповнюють моделі AS600, AS900TELE, AS1600 та AS210, які дебютували у 2020 році.

Завдяки поворотному важелю на 180 градусів і керуванню чотирма колесами поворотні навантажувачі Mecalac мають менший радіус повороту, аніж стандартні навантажувачі з шарнірно-зчленованою рамою. Вони можуть здійснювати повний оберт, займаючи на 20% меншу площу, ніж звичайний навантажувач.

Також доступні два інші режими кермового управління: двоколісний та чотириколісний краб.

Поворотні навантажувачі оснащені вбудованою противагою та автоматичною системою блокування заднього моста, що дозволяє машині підтримувати максимальне перекидне навантаження при повному повороті та повороті без втрати стійкості.

В Mecalac стверджують, що поворотна стріла дозволяє встановити машину один раз для виконання вантажного завдання, тим самим зменшуючи потрібну площу, та економлячи час.

За ваги 5 тонн AS750 є другою за величиною моделлю в лінійці поворотних навантажувачів Mecalac. Модель отримала ширшу і довшу колісну базу, а також двигун, потужністю 61 к.с.

Паралельний або P-подібний ківш забезпечує точність під час вантажно-розвантажувальних робіт, особливо з вилами для піддонів або вантажним гаком.

AS850 – це модель середнього розміру, яка має робочу вагу майже 6 тонн. AS850 має 74-сильний двигун.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для тих, хто шукає більше потужності, AS1000 пропонує 4-циліндровий двигун з високим крутним моментом потужністю 75 кінських сил та додаткову гідравлічну лінію з високою витратою. Вага моделі досягає 7 тонн.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: