П'ятниця, 29 жовтня 2021 09:44

Mercedes-Benz представив спеціальну навчальну вантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тепер організація тренінгів з підвищення майстерності водія стала ще простішою і зручнішою разом із новою навчальною вантажівкою Mercedes-Benz Actros 1848 L.

Дана модель виготовлена на заводі Mercedes-Benz у Верті. Кабіна нового Actros 1848 L доопрацьована до семимісної на мануфактурі Mercedes-Benz СТТ у Мольсхаймі. Також на шасі встановили єдину своєрідну надбудову - багатофункціональний фургон, який став пересувним навчальним класом з усіма атрибутами.

Нова навчальна вантажівка забаластована для імітації навантаження, що абсолютно необхідно для практичного етапу тренінгу в режимі реальних умов експлуатації.

У моделі Mercedes-Benz Actros 1848 L найдовша база двовісного шасі - повністю на пневмопідвісці. Довжина тягача складає близько 8 метрів. Двигун моделі стандартний – ОМ471 LA із потужністю 480 кінських сил.

Шасі додатково забаластовано. У нижній частині кріплення до рами встановлені металеві пластини. Разом із ними загальна маса спорядженого тягача становить близько 16 тонн. Імітація навантаження дозволяє використовувати всі системи вантажівки, демонструвати їх під час практичних занять у повному обсязі.

На шасі встановлено фургон - навчальний клас, в якому можуть комфортно розміститися до 8 водіїв, що навчаються, та 1 тренер. Фургон обладнаний письмовими столами, зручними ергономічними сидіннями; є проектор, до якого можна підключити ноутбук та запустити презентацію.

Фургон укомплектований автономною опалювальною системою та системою кондиціювання, щоб заняття проходили у комфортній обстановці, незалежно від погодних умов. У фургоні відбуваються лише теоретичні заняття. Коли починається практика, всі водії з класу пересідають у кабіну, займають свої місця та пристібаються ременями безпеки.

Ширина кабіни BigSpace нової учбової вантажівки Actros 1848 L складає 2,5 метри. Всередині кабіна перероблена мануфактурою СТТ у Німеччині, Мольсхаймі, з двомісної до семимісної.

Спереду встановлені 3 сидіння з ременями безпеки, є педалі у інструктора для коригування роботи водія у процесі практичного навчання. І ззаду – 4 посадочні місця також з ременями безпеки для комфортного та безпечного проведення практичної частини тренінгу.

Тягач обладнаний інноваційними електронними системами, максимально наповнений всілякими параметрами та опціями, що забезпечують оптимальні умови руху за допомогою темпомату.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також встановлені такі системи як Active Break Assist, Active Drive Assist, які допомагають водієві в процесі водіння.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: